FleXstage Crew is een multifunctioneel bedrijf dat sinds 2009 personeelsoplossingen verzorgt voor bedrijven binnen de evenementenbranche. Of het nu gaat om event support, stagehands of licht- en geluidstechnici, FleXstage Crew heeft deze professionals voor u beschikbaar. Ons team bestaat uit een uitgebreide selectie specialisten en professionals. We investeren flink in trainingen en opleidingen, zodat wij u kunnen ontlasten bij het op- en afbouwen van uw events. Hierdoor zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professionele specialist binnen de evenementenbranche.

 

We hebben 120 professionals tot onze beschikking, verdeeld over 3 pools:

  • Stagehands
  • Ervaren professionals
  • Freelance specialisten

Onze kracht

Alle medewerkers van FleXstage Crew zijn zeer zorgvuldig geselecteerd. We kennen hun kwaliteiten en ervaring. We hebben een enorm goede verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien investeren wij veel tijd en geld in de ontwikkeling van onze werknemers. Zo zijn wij in staat zijn om onze mensen erg tevreden te stellen en te houden.

 

Binding is voor ons en u dus erg belangrijk. FleXstage Crew biedt unieke voordelen en toont interesse in haar medewerkers naast het werk. Wij focussen ons op onze medewerkers, zodat we ze gemotiveerd en tevreden kunnen houden tijdens hun diensten binnen FleXstage Crew. Dit doen we met goede communicatie, goede arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden binnen ons bedrijf. Dit betaalt zich terug in de kwaliteit, veiligheid en de zeer goede sfeer op de werkvloer.

 

Cursussen, opleidingen & certificering

Flexibiliteit en veiligheid zijn van het allergrootste belang. Daarom zorgen wij ervoor dat ons personeel altijd up-to-date is en in het bezit van de juiste certificaten.

 

Hiervoor hebben wij een groot aanbod aan cursussen die wij regelmatig aanbieden.

De cursussen die regelmatig worden gegeven zijn onder andere: basis licht & geluid, veilig klimmen, skeffholder /steelhand, hoogwerker, heftruck , EHBO, BHV, crewbos, volgspotter en teambuilding.

 

Wij kunnen zelfs op maat gemaakte cursussen samenstellen op basis van uw wensen. Bijvoorbeeld op gebied van Vuurwerkdeskundigheid, Waterentertainment, Special effects en Speciale constructies.

 


Vind de perfecte Crews, Professionals & ZZP'ers