Over ons

 

FleXstage Crew is een multifunctioneel bedrijf dat sinds 2009 personeelsoplossingen verzorgt voor bedrijven binnen de evenementenbranche. Of het nu gaat om event support, stagehands of licht- en geluidstechnici, FleXstage Crew heeft deze professionals voor u beschikbaar. Ons team bestaat uit een uitgebreide selectie specialisten en professionals. We investeren flink in trainingen en opleidingen, zodat wij u kunnen ontlasten bij het op- en afbouwen van uw events. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een professionele specialist binnen de evenementenbranche.

 

 

 

We hebben 120 professionals tot onze beschikking welke verdeeld zijn over drie verschillende pools:

Stagehands

Ervaren professionals

Freelance specialisten 

 

Onze kracht

Alle medewerkers van FleXstage Crew zijn zeer zorgvuldig geselecteerd. We kennen hun kwaliteiten en ervaring. We hebben een enorm goede verloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien investeren wij veel tijd en geld in de ontwikkeling van onze werknemers. Op deze manier zijn we in staat om onze mensen erg tevreden te stellen en te houden.

 

Daarnaast vinden wij binding met onze werknemers erg belangrijk. FleXstage Crew biedt unieke voordelen en toont interesse in haar medewerkers naast het werk. Wij focussen ons op onze medewerkers, zodat we ze gemotiveerd en tevreden kunnen houden tijdens hun diensten bij FleXstage Crew. Dit doen we met goede communicatie, goede arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden binnen ons bedrijf. Dit betaalt zich terug in de kwaliteit, veiligheid en de zeer goede sfeer op de werkvloer.

 

Cursussen, opleidingen & certificering

Flexibiliteit en veiligheid zijn van het allergrootste belang. Daarom zorgen wij ervoor dat ons personeel altijd up-to-date is en in het bezit van de juiste certificaten. Hiervoor bieden wij met grote regelmaat cursussen aan. De cursussen die regelmatig worden gegeven zijn onder andere:

- basis licht & geluid

- veilig klimmen

- scaffholder /steelhand

- hoogwerker

- heftruck

- EHBO

- BHV

- crew chief

- volgspotter

- teambuilding.

 

 

Wij kunnen zelfs op maat gemaakte cursussen samenstellen op basis van uw wensen. Bijvoorbeeld op het gebied van vuurwerkdeskundigheid, water entertainment, special effects en speciale constructies. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.  


Vind de perfecte Crews, Professionals & ZZP'ers